Dark Tranquillity, Insomnium, Scars of the sun

Ob 21.00. Cvetličarna, Ljubljana

Ko In Flames malce počivajo, se vse več prahu spet dviguje nad zmagovalci gothenburške melodične Death Metal scene, Dark Tranquillity. Skupina je lansko leto praznovala 20 let obstoja, ki so ga oznamovali z izdajo odličnega 2DVD/2CD ”Where death is most alive”.Letos smo jih lahko videli na festivalu Metalcamp, kjer so dokazali, da so ena najboljših skandinavskih zasedb. Sicer pa se lahko spomnimo odličnega razprodanega koncerta v Ljubljani.

Njihova deveta plošča, We are the Void, je izšla marca letos in požela same pozitivne reakcije. Melodični Death metal z polno mero energije, agresije ter izpiljene tehnike vas z gothenburškim stilom in zvokom sigurno ne bo pustil nepotešene. S seboj bodo tokrat pripeljali melodične death metal Fince Insomnium. Varovanci založbe Candlelight vam bodo postregli z najboljšim Skandinavskim melodičnim death metalom. Ljubljanski koncert bodo otvorili posebni gostje SCARS OF THE SUN, katere so Dark Tranquillity feni prav za ljubljanski koncert izbrali na njihovi strani.

VSTOPNICE:
 Cena vstopnice na dan koncerta bo 25 EUR.

Ko In Flames malce počivajo, se vse več prahu spet dviguje nad zmagovalci gothenburške melodične Death Metal scene, Dark Tranquillity. Skupina je lansko leto praznovala 20 let obstoja, ki so ga oznamovali z izdajo odličnega 2DVD/2CD ”Where death is most alive”.Letos smo jih lahko videli na festivalu Metalcamp, kjer so dokazali, da so ena najboljših skandinavskih zasedb. Sicer pa se lahko spomnimo odličnega razprodanega koncerta v Ljubljani. Njihova deveta plošča, We are the Void, je izšla marca letos in požela same pozitivne reakcije. Melodični Death metal z polno mero energije, agresije ter izpiljene tehnike vas z gothenburškim stilom in zvokom sigurno ne bo pustil nepotešene.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply