Danza Macabra Records Showcase

Ob 23.00, Cvetličarna, Ljubljana

Exotic Stranger
Tujec, ki izžareva mir, popolnost, nič iskanja, nič posnemanja, ki diha počasi v neusahljivi spokojnosti, v neugasljivi luči, v nedotakljivem miru, počasi, s težkimi koraki stopa vzdolž temačne ulice. Vse pred njim je zlagano, odtujeno, pokvarjeno. Želi si preseči svoje življenje, izstopiti iz tega začaranega kroga, kjer stare vrednote niso več žive. Mesto se duši v svojem smradu. Umetne, zaigrane osebe ga obkrožajo in ga z začudenjem opazujejo, ker je na njem nekaj nerazumljivega, oddaljenega. Zdi se jim tuje, nedotakljivo. Tujec teži po nečem lepšem, čistejšem, brezpogojnem, kjer vse deluje kot celota, enost.

Catapult To Paradise.
Tujec odvrže od sebe vse materialno, vse kar mu je prinašalo namišljeno srečo. Grenak mu je okus sveta, edino telo in njegov jaz se povzpneta v nebo, na poti v želeni kraj, v pričakovani raj. Njegovo telo je popolnoma prepuščeno njegovi trdni volji, da se želi spremeniti, izpopolniti telo in duha. Lebdeče se povzpne v nebo, na pot sladkosti in brezgreha. Telo se prepusti mogočni sili, nič več ga ne ustavi. Mogočna sila ga povleče iz prejšnjega življenja ter katapultira v raj. Vse pod njim se zruši kot domine. Ostale duše spoznanja potujejo z njim na poti v Enost.

Razplet:

???

Exotic Strangers:
MARKO NASTIČ (Recon, SRB)
PATRICK ZIGON (Highgrade, Cocoon, GER)
DANZA MACABRA(DMR, SLO)

Znanilci bliska:
Fedja (IntoSomething, SLO)
Miće Mace (CRO)

VJ Soaked(SLO)

Spored:
1. Otvoritveni dogodek založbe Danza Macabra Records
2. Predstavitev izdaj Exotic Stranger EP ter Catapult To Paradise EP z remixerjema Marko Nastičem in Patrick Zigonom.
3. Danza Macabra Wear: modna revija Reduce, Reuse, Recycle v sodelovanju s kreatorko in priznano manekenko Jano Kotesko.
4. Premierna predstavitev video spota Exotic Stranger.5. Uniki: vodilno podjetje na področju razvoja inteligentih medijev pripravlja ekskluzivno za naš dogodek obogateno resničnost kjer boste lahko vstopili v svet virtualnega in nepredstavljivega.Katapult v raj:

Vstopnice

11 € : Predprodaja (Eventim.si, Petrol, Bigbang in Mholidays)
14 € : pred 24.00
16 € : po 24.00
25 € : VIP hosted by Supreme

EXOTIC STRANGERS: Marko Nastić Recon, SRB Patrick Zigon Highgrade, Cocoon, GER Danza Macabra DMR, SLO ZNANILCI BLISKA: Fedja (IntoSomething, SLO) Mi?Mace (CRO) VJ Soaked (SLO) SPORED: 1. Otvoritveni dogodek zalo?be Danza Macabra Records. 2. Predstavitev prvih dveh izdaj Exotic Stranger EP in Catapult To Paradise EP z remixerjema Marko Nastiaeem in Patrick Zigonom. 3. Danza Macabra Wear: Modna revija recikliranih oblaeil linije Reduce, Reuse, Recycle v sodelovanju s kreatorko in priznano manekenko Jano Kotesko. 4. Predstavitev video spota Exotic Stranger feat. Anika Horvat 5. Uniki: vodilno podjetje na podroeja razvoja inteligentih medijev pripravlja ekskluzivno za naš dogodek obogateno resnienost kjer boste lahko vstopili v svet virtualnega in nepredstavljivega. KATAPULT V RAJ: Prieetek: 22.00 Predprodaja (Eventim.si, Petrol, Bigbang in Mholidays): 11 € Na dan (pred 24.00): 14 € Na dan (po 24.00): 16 € VIP hosted by AbsolutDJ: 25 € danzamacabra-records.com danzamacabra.si danzasnightwalk.com


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply