Dancefloor vabi k sodelovanju neuveljavljene DJe!

Oddaja Dancefloor, ki jo lahko poslušate vsak ponedeljek ob 20. uri na Radiu DeeJay vam želi lepe praznike in srečno ter produktivno leto.

V letu 2011 vabijo vse neuveljavljene DJe in producente da se jim predstavijo. Z novim letom namreč v oddajo enkrat mesečno prihaja rubrika DJ Guestmix, v katerem bomo zavrteli enourni set in predstavili njegovega stvaritelja. Vse, kar moraš storiti je, da na e-mail: info@oddajadancefloor.com pošlješ povezavo do tvojega promo seta, zraven pripišeš še svojo kratko predstavitev.

Oddaja Dancefloor, ki jo lahko poslušate vsak ponedeljek ob 20. uri na Radiu DeeJay vam želi lepe praznike in srečno ter produktivno leto. V letu 2011 vabijo vse neuveljavljene DJe in producente da se jim predstavijo. Z novim letom namreč v oddajo enkrat mesečno prihaja rubrika DJ Guestmix, v katerem bomo zavrteli enourni set in predstavili njegovega stvaritelja. Vse, kar moraš storiti je, da na e-mail: info@oddajadancefloor.com pošlješ povezavo do tvojega promo seta, zraven pripišeš še svojo kratko predstavitev.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply