Cvetličarna se vrača.

Bogatejši program, nižje cene vstopnic in novo parkirišče.

Ljubljanska Cvetličarna na Kranjčevi ulici 20 je tudi v lanski sezoni navduševala s številnimi kakovostnimi dogodki: več kot 40 koncertov, več kot 100 klubskimi večeri in ostalimi vsebinami. Lani jo je tako obiskalo skoraj 70.000 obiskovalcev, kar je za slovenski klub, ki je odvisen le od lastnega dela, zelo lepa številka. Zaščitni znak Cvetličarne pa je od nekdaj prijazno osebje, urejenost kluba in odlično ozvočenje ter lučni park, ki so ga doslej prehvalili že mnogi gostujoči glasbeniki iz Slovenije in tujine.

Nova sezona 2010/11 prinaša kar nekaj novosti, ki so dodane že obstoječemu programu. Poleg povsem novega in urejenega parkirišča, ki končno krasi okolico Cvetličarne, so tudi cene vstopnic več kot prijazne. Že za nekaj prvih koncertov njihova predprodajna cena ne presega 15,00 EUR. Svojim gostom tako še bolj prijazen klub prinaša že od septembra nekaj koncertov: 25. 9. 2010 bo nastopila vrhunska reška zasedba Urban & 4 s predskupino Morso, 2. 10. bo v klubu gostoval domači projekt Kisha, že 8. 10. pa skupina Elemental s predskupino T-Set. Nadaljuje pa se tudi ciklus najboljših evropskih (in pogosto svetovnih) tribute skupin: ob 50. obletnici nastanka skupine The Beatles boste lahko 23. 10. 2010 slišali skoraj identične The Beatles Revival (tako po stasu, imidžu in glasbi), podobno kakovostni dogodek pa bo z obiskom The Doors Alive iz Anglije 30. 10., ki bodo ob 45. obletnici nastanka skupine The Doors s svojo vrhunsko interpretacijo predstavili glasbo te edinstvene skupine v zgodovini rock glasbe.

Tedenski in mesečni program bo še naprej bogat: ob petkih in sobotah se bodo nadaljevali Cvetličarna Clubbingi s klubsko elektronsko glasbo, Cvetličarna Live2 s koncerti v živo in pogosto z dvojnim doživetjem, Cvetličarna Secret Show z največjimi imeni domače in sorodne glasbene scene, noviteta pa so zagotovo Cvetličarnini Stand Up večeri vsak torek z gostovanjem znanih stand up komikov. Noviteta so tudi enkrat mesečno dogodki z domačimi in tujimi nastopajočimi v dveh ciklih: R’n’B Confusion in pa BalkanBeats večeri!

Zagotovo ne gre zamuditi nove sezone v Cvetličarni, ki ponuja poleg bogatega programa tudi prijazno osebje, po evropskih standardih urejen klub in seveda – odlično zabavo do jutranjih ur!

Prva dva dogodka bosta že ta konec tedna. Tako bo v petek, 27. 8. zabava Generation X, naslednji dan, v soboto 28. 8. pa Best In House predstavlja Petra Pleserja & Pleasure Groovers v živo s posebnim gostom Samirjem Maslom (Peppermint Jam).

Ljubljanska Cvetličarna na Kranjčevi ulici 20 je tudi v lanski sezoni navduševala s številnimi kakovostnimi dogodki: več kot 40 koncertov, več kot 100 klubskimi večeri in ostalimi vsebinami. Lani jo je tako obiskalo skoraj 70.000 obiskovalcev, kar je za slovenski klub, ki je odvisen le od lastnega dela, zelo lepa številka. Zaščitni znak Cvetličarne pa je od nekdaj prijazno osebje, urejenost kluba in odlično ozvočenje ter lučni park, ki so ga doslej prehvalili že mnogi gostujoči glasbeniki iz Slovenije in tujine. DMC iz RUN DMC je navdušil obiskovalce Cvetličarne v prejšnji sezoni; foto: Miro Majcen Nova sezona 2010/11 prinaša kar nekaj novosti, ki so dodane že obstoječemu programu. Poleg povsem novega in urejenega parkirišča, ki končno krasi okolico Cvetličarne, so tudi cene vstopnic več kot prijazne. Že za nekaj prvih koncertov njihova predprodajna cena ne presega 15,00 EUR. Svojim gostom tako še bolj prijazen klub prinaša že od septembra nekaj koncertov: 25. 9. 2010 bo nastopila vrhunska reška zasedba Urban & 4 s predskupino Morso, 2. 10. bo v klubu gostoval domači projekt Kisha, že 8. 10. pa skupina Elemental s predskupino T-Set. Nadaljuje pa se tudi ciklus najboljših evropskih (in pogosto svetovnih) tribute skupin: ob 50. obletnici nastanka skupine The Beatles boste lahko 23. 10. 2010 slišali skoraj identične The Beatles Revival (tako po stasu, imidžu in glasbi), podobno kakovostni dogodek pa bo z obiskom The Doors Alive iz Anglije 30. 10., ki bodo ob 45. obletnici nastanka skupine The Doors s svojo vrhunsko interpretacijo predstavili glasbo te edinstvene skupine v zgodovini rock glasbe. Gibonni je lani v »Secret Showu« povsem napolnil Cvetličarno; foto: Miro Majcen Tedenski in mesečni program bo še naprej bogat: ob petkih in sobotah se bodo nadaljevali Cvetličarna Clubbingi s klubsko elektronsko glasbo, Cvetličarna Live2 s koncerti v živo in pogosto z dvojnim doživetjem, Cvetličarna Secret Show z največjimi imeni domače in sorodne glasbene scene, noviteta pa so zagotovo Cvetličarnini Stand Up večeri vsak torek z gostovanjem znanih stand up komikov. Noviteta so tudi enkrat mesečno dogodki z domačimi in tujimi nastopajočimi v dveh ciklih: R’n’B Confusion in pa BalkanBeats večeri! Zagotovo ne gre zamuditi nove sezone v Cvetličarni, ki ponuja poleg bogatega programa tudi prijazno osebje, po evropskih standardih urejen klub in seveda – odlično zabavo do jutranjih ur! Prva dva dogodka bosta že ta konec tedna. Tako bo v petek, 27. 8. zabava Generation X, naslednji dan, v soboto 28. 8. pa Best In House predstavlja Petra Pleserja & Pleasure Groovers v živo s posebnim gostom Samirjem Maslom (Peppermint Jam).


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply