Conan Liquid

Conan Liquid je del uspešnega DJ/producentskega dvojca Liquid People, ki je zelo zaželen med največjimi imeni house scene.

Conan se z glasbo ukvarja praktično vse svoje življenje; pri šestih letih je začel igrati bobne, pri enajstih je rezal, lepil in loopal hip hop in disko komade na magnetofonskem traku, nato je pa preko klasike That’s the way love is odkril (acid)house gibanje s konca osemdesetih let prejšnjega stoletja.

Svoj prvi veliki hit Sunny’s Theme je izdal leta 1998 pri newyorškemu house velikanu Strictly Rhythm. Istega leta je spoznal Dana Smitha, s katerim sta ustanovila zasedbo Liquid People. Sledil je vrtoglav uspeh. Plošče sta izdajala pri vseh največjih založbah in s svojim zvokom očarala DJe, kot so Masters at Work, Todd Terry, Pete Tong, DJ Spen, Tony Humphries, Kenny Dope in druge.

Conan je za povrh tudi odličen DJ – vrtel je v večini največjih svetovnih klubov, kjer je obvladoval plesišča z odličnimi tehničnimi sposobnostmi in mojstrskim ušesom za izbor komadov. V njegovih setih namreč vedno najde prostor za kvaliteten, "beat-driven" house, ki ga ‘prešpika‘ re-editiranimi starimi disko komadi in remiksanjem v živo.

Conan Liquid je del uspešnega DJ/producentskega dvojca Liquid People, ki je zelo zaželen med največjimi imeni house scene.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply