Colours: Violet edition

Ob 23.00, Klub k4, Ljubljana

Tini je na sceni le nekaj let, a že velja za enega najbolj iskanih nemških ‘newcomer-jev’. Zanimanje za ritme je izrazila že zelo zgodaj, saj je pri sedmih letih začela igrati bobne, ki so ji kasneje krepko pripomogli pri razvoju DJ kariere.

Njena glasbena pot jo je popeljala skozi novo romantiko, grunge, hip-hop ter rap, kjer je okusila tudi prvi stik z gramofoni. Elektronika jo je prevzela šele, ko je prvič slišala Moodymann-ovo ‘Ameriko’ in od takrat naprej – kot sama pravi – je bilo vse drugače. Odprl se ji je nov svet, ki jo je vodil do novih spoznanj in nadaljnega razvoja lastnega stila. Leta 2003 je začela redno nastopati po klubih v Munchen-u in njegovi okolici, z letom 2004 pa jo je njena glasbena pot popeljala tudi širom Evrope. Znana je postala po svoji rezidenturi v munchenskem Garden klubu, kjer je med letom 2005 do 2007 prirejala svoje večere ‘tINI all night long’.
Glasbene poti tINi in njenega ‘future’ mentorja Loco Dice-a so se večkrat prekrižale, kar jo je posledično pripeljalo do vabila k pridružitvi v agencijo ARTIST ALIFE, hkrati pa v ekipo Loco Dice-ve založbe DESOLAT.

To je bil ‘booster’ za njeno kariero in odlična priložnost, da pokaže svoj talent širom klubske scene. Edinstvene priložnosti nikakor ni izpustila iz rok in odločno pokazala svoje kvalitete, kar jo je pripeljalo do tega, da je sedaj redni član Desolatovih večerom po vsem svetu. Tini je poznana po svojih kodrastih laseh, močnemu in živahnemu temperamentu in definitvno ve kako očarati množico.

GLOBOKO. PERKUSIVNO. IMPULZIVNO


Main Floor:

tINI (Desolat, Ger)
Ian F (Colours, JLY)
Aneuria (Colours, JLY)

Synaptic Bar:
Splinterhouse (Synaptic)
Luxi (Synaptic)

Video: FSK

Vstop:

8 €

Sreda / 6.10.2010 / 23h "Colours" – VIOLET Edition with: tINI (Desolat, GER) Main Floor: tINI (Desolat, Ger) Ian F (Colours, JLY) Aneuria (Colours, JLY) Synaptic Bar: Splinterhouse (Synaptic) Luxi (Synaptic) Video: FSK Info: Tini je na sceni le nekaj let, a že velja za enega najbolj iskanih nemških ‘newcomer-jev’. Zanimanje za ritme je izrazila že zelo zgodaj, saj je pri sedmih letih začela igrati bobne, ki so ji kasneje krepko pripomogli pri razvoju DJ kariere. Njena glasbena pot jo je popeljala skozi novo romantiko, grunge, hip-hop ter rap, kjer je okusila tudi prvi stik z gramofoni. Elektronika jo je prevzela šele, ko je prvič slišala Moodymann-ovo ‘Ameriko’ in od takrat naprej – kot sama pravi – je bilo vse drugače. Odprl se ji je nov svet, ki jo je vodil do novih spoznanj in nadaljnega razvoja lastnega stila. Leta 2003 je začela redno nastopati po klubih v Munchen-u in njegovi okolici, z letom 2004 pa jo je njena glasbena pot popeljala tudi širom Evrope. Znana je postala po svoji rezidenturi v munchenskem Garden klubu, kjer je med letom 2005 do 2007 prirejala svoje večere ‘tINI all night long’. Glasbene poti tINi in njenega ‘future’ mentorja Loco Dice-a so se večkrat prekrižale, kar jo je posledično pripeljalo do vabila k pridružitvi v agencijo ARTIST ALIFE, hkrati pa v ekipo Loco Dice-ve založbe DESOLAT. To je bil ‘booster’ za njeno kariero in odlična priložnost, da pokaže svoj talent širom klubske scene. Edinstvene priložnosti nikakor ni izpustila iz rok in odločno pokazala svoje kvalitete, kar jo je pripeljalo do tega, da je sedaj redni član Desolatovih večerom po vsem svetu. Tini je poznana po svojih kodrastih laseh, močnemu in živahnemu temperamentu in definitvno ve kako očarati množico. GLOBOKO. PERKUSIVNO. IMPULZIVNO http://www.myspace.com/tinitier http://www.facebook.com/tini.desolat http://www.myspace.com/djianf http://www.facebook.com/djianf http://www.myspace.com/aneuria http://www.facebook.com/aneuria http://www.myspace.com/splinterhouse http://www.myspace.com/dj_luxi http://www.klubk4.org Vstop: 8 €


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply