COLOURS: Orange Edition

Ob 23.00, Klub K4 , Ljubljana

Z novo barvno ruleto bomo v naši najljubši ljubljanski kleti tokrat očistili drugo čakro in v zimo zaplesali v barvah poletno dišečih citrusov. Izbor ni naključen, saj v oranžni poganjajo korenine enega od gostiteljev večera, v tem koloritu se kopajo samozavest, odločnost, vzdržljivost in optimizem, oranžno pa se sveti tudi povezovalni princip med elementi.

V tem duhu se bo v navzkrižnem setu z živimi organskimi dodatki tokrat prepletla plesna zgodba treh prijateljev, podobno čutečih in mislečih, a hkrati tako zelo različnih zvenečih glasbenikov, ki bodo katakombe Kersnikove 4 še enkrat več pobarvali s prijetno toplimi in narave polnimi elektronskimi harmonijami.

Za prijeten glasbeni mozaik na podpornem plesišču, ki bo zaživelo kot lounge bar za druženje in čiliranje, pa bo tokrat poskrbela okrepljena ekipa Synaptic.

Main:
Ian F b2b Aneuria (Colours, Jesus Loved You)
with KayKay live!

Bar – Experimental Lounge / IDM

Symann (Synaptic)
Freeverse (Synaptic/Krunchit)
Magico (Mbiant)

Vj:
FŠK

Vstop:

Do 24h: 6€
Po 24h: 8€

Z novo barvno ruleto bomo v naši najljubši ljubljanski kleti tokrat očistili drugo čakro in v zimo zaplesali v barvah poletno dišečih citrusov. Izbor ni naključen, saj v oranžni poganjajo korenine enega od gostiteljev večera, v tem koloritu se kopajo samozavest, odločnost, vzdržljivost in optimizem, oranžno pa se sveti tudi povezovalni princip med elementi. V tem duhu se bo v navzkrižnem setu z živimi organskimi dodatki tokrat prepletla plesna zgodba treh prijateljev, podobno čutečih in mislečih, a hkrati tako zelo različnih zvenečih glasbenikov, ki bodo katakombe Kersnikove 4 še enkrat več pobarvali s prijetno toplimi in narave polnimi elektronskimi harmonijami. Za prijeten glasbeni mozaik na podpornem plesišču, ki bo zaživelo kot lounge bar za druženje in čiliranje, pa bo tokrat poskrbela okrepljena ekipa Synaptic. Vstop: Do 24h: 6€ Po 24h: 8€


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply