Colors present DJ W!LD

ob 23.00, Klub k4, Ljubljana

Barva moči, strasti in energije se nam bo pretakala po krvi, ko nam bodo visoko nad zgornjo mejo pritisk dvignila štiri poživila v človeški podobi. Štiri nianse rdeče, štirje različni povodi, da izzovejo zver v nas.

DJ W!LD se je v tem uril že kot grafiter; svoje prve blede nianse je barval po zidovih francoskega Dijona, z ljubeznijo do elektronske glasbe pa so odtenki postali močna barva, ki jo danes v svojih paletah mešajo velikani kot so Richie Hawtin, Ricardo Villalobos in Luciano. Ian F. bo v svoji rdeči ediciji vplival na naše emocije hitreje kot katerakoli druga barva. Ob Aneurii bomo zažareli ko nam bo vlival življenjske moči, vitalnosti in nepopisen občutek sposobnosti, da lahko premikamo gore. Da bo učinek zaužitja popoln bo poskrbela še četrta niansa, Tomy DeClerque. Z eksluzivnim production setom bo brez dvoma iz nas izvabil globoko skrite krpe neustavljive sle, zato se prepustite poželenju in globoko vase vdihnite rdečo eksplozijo barvnih frekvenc.
 
Main:

DJ W!LD
Ian F
Aneuria

Small:
Tomy Declerque (Exclusive Production set )
Aney F  

Vstop:

do 24h: 6 €
po 24h: 8 €

Barva moči, strasti in energije se nam bo pretakala po krvi, ko nam bodo visoko nad zgornjo mejo pritisk dvignila štiri poživila v človeški podobi. Štiri nianse rdeče, štirje različni povodi, da izzovejo zver v nas. DJ W!LD se je v tem uril že kot grafiter; svoje prve blede nianse je barval po zidovih francoskega Dijona, z ljubeznijo do elektronske glasbe pa so odtenki postali močna barva, ki jo danes v svojih paletah mešajo velikani kot so Richie Hawtin, Ricardo Villalobos in Luciano.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply