Clubbing House of Love with Mark Wayland & Peter Pleser

Ob 23. uri, Cvetličarna, Ljubljana

V petek, 4. junija se bo po 23h Cvetličarna spremenila v hišo ljubezni. Cvetličarna Clubbing predstavlja House of Love večer z enim najboljših avstrijskih DJ-ev in producentom Mark Waylandom, ki že več kot 20 let nastopa v najboljših klubih in na najboljših partyih po celem svetu.

Svoje sete in glasbeni stil je oblikoval kot rezident v klubih Aquarious (London), Readheads & Karusell  (Melbourne) in Aubrey & Kanzlei (Zürich), z vrtenjem v domačih klubih pa je na avstrijsko klubsko sceno vpeljal funky upfront house. Njegova zadnja produkcija Dreams se je znajdla na Top 10 glasbenih lestvicah DJ-ev Syke&Sugarstar, Samirja Masla, Sergia Floresa in drugih. Zaradi dolgoletnih izkušenj z miksanjem različnih žanrov od funka, acid jazza in »big beat-a«  se zelo dobro prilagaja energiji publike in je postal znan po tem, da zavrti pravo pesem ob pravem času. Za ogrevanje čutil bo poskrbel odlični domači Peter Pleser, katerega tudi vodi energija publike v klubu. Pridite v Cvetličarno in sledite motu Marka Waylanda: »House je občutek, zato uživajte v zabavi«.

VSTOPNINA
Do polnoči vstopnine s Cvetličarna member kartico ni/brez kartice 5 eur, po polnoči 5 eur s kartico/10 eur brez.

Mark Wayland že več kot 20 let nastopa v najboljših klubih in na najboljših partijih po celem svetu. Zaradi dolgoletnih izkušenj z miksanjem različnih žanrov od funka, acid jazza in »big beat-a« se zelo dobro prilagaja energiji publike in je postal znan po tem, da zavrti pravo pesem ob pravem času. Mark Wayland pa ni samo DJ ampak se ukvarja tudi s produciranjem svojih glasbenih izdelkov. Njegova zadnja produkcija Dreams se je znajdla na Top 10 glasbenih lestvicah DJ-ev Syke&Sugarstar, Samirja Masla, Sergia Floresa in drugih. Z združitvijo moči z britansko funk ikono Betty Semper je ustvaril top funky house izdelek današnjega časa.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply