Bronz slavil sedmo obletnico

Mrzlemu vremenu navkljub se je pretekli petek v klubu Inbox zbrala modna in družabna smetana in prišla čestitat modni agenciji Bronz, ki je slavila sedmo obletnico. Prava paša za oči celotnega večera je bila prav gotovo modna revija, najštevilčnejša v Sloveniji , saj se je po pisti sprehodilo preko štirideset  modelov.

Klub Inbox je pretekli petek gostil rojstnodnevno zabavo modne agencije Bronz, ki je praznovala sedmi rojstni dan. Čestitat so ji prišli številni znani obrazi iz modnega, glasbenega, športnega in poslovnega sveta, ki so z navdušenjem spremljali modno revijo, na kateri so privlačni in priznani  Bronzovi modeli predstavili enostavnost in perfekcijo oblačil slovenskega podjetja MURA EHM. Ekipa Bronza je tako preživela nepozaben večer v družbi svojih varovancev, poslovnih partnerjev in prijateljev, vsi skupaj pa so se zavrteli v ritmih urbane glasbe izpod prstov DJ Anthony-a.

Najlepši žur v mestu je bil tokrat tudi dobrodelno obarvan, saj je vsak obiskovalec ob vstopu namenil dobrodelni prispevek v vrednosti 10 evrov in tako pomagal brisati solzice malim junakom. Celoten znesek zbranih donacij je namenjen Ustanovi Fundaciji za pomoč otrokom, katere ambasadorka je Nina Osenar. Nina se je na zabavi tudi osebno zahvalila vsem, ki so z donacijo izkazali podporo Fundaciji. Obiskovalci so ob donaciji prejeli lično darilce, Swarovski solzico v obliki obeska, ki pomeni eno solzico manj v življenju malega bolnega junaka.

Mrzlemu vremenu navkljub se je pretekli petek v klubu Inbox zbrala modna in družabna smetana in prišla čestitat modni agenciji Bronz, ki je slavila sedmo obletnico. Prava paša za oči celotnega večera je bila prav gotovo modna revija, najštevilčnejša v Sloveniji , saj se je po pisti sprehodilo preko štirideset modelov. Klub Inbox je pretekli petek gostil rojstnodnevno zabavo modne agencije Bronz, ki je praznovala sedmi rojstni dan. Čestitat so ji prišli številni znani obrazi iz modnega, glasbenega, športnega in poslovnega sveta, ki so z navdušenjem spremljali modno revijo, na kateri so privlačni in priznani Bronzovi modeli predstavili enostavnost in perfekcijo oblačil slovenskega podjetja MURA EHM. Vse najboljše in najlepše so Bronzu preko simpatičnih video posnetkov zaželeli tudi modeli, ki se trenutno mudijo v tujini. Ekipa Bronza je tako preživela nepozaben večer v družbi svojih varovancev, poslovnih partnerjev in prijateljev, vsi skupaj pa so se zavrteli v ritmih urbane glasbe izpod prstov DJ Anthony-a. Najlepši žur v mestu je bil tokrat tudi dobrodelno obarvan, saj je vsak obiskovalec ob vstopu namenil dobrodelni prispevek v vrednosti 10 evrov in tako pomagal brisati solzice malim junakom. Celoten znesek zbranih donacij je namenjen Ustanovi Fundaciji za pomoč otrokom, katere ambasadorka je Nina Osenar. Nina se je na zabavi tudi osebno zahvalila vsem, ki so z donacijo izkazali podporo Fundaciji. Obiskovalci so ob donaciji prejeli lično darilce, Swarovski solzico v obliki obeska, ki pomeni eno solzico manj v življenju malega bolnega junaka.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply