Brejkschnitta predstavlja: Winterbrejk w/SEBA

Ob 23.00, Klub k4, Ljubljana

Brejkschnitta predstavlja mrzlega dvojčka festivala lomljenih ritmov Summerbrejk, ki se že 10 let skriva po gorenjskih gozdovih.  Zima v K4 prinaša Winterbrejk, da vam natrosi brejkov, podtalnih bas linij in melodij ob katerih bi zajokale ledene kraljice. In kdo bi bil bolj idealen gost Winterbrejka, kot človek z aktualnim hitom Snow in hišo na otoku Ingaro pred Stockholmom?
 
Švedski producent Seba je s svojo glasbeno izvirnostjo, ki že 15 let bije iz povprečja že slišanega, živi dokaz, da dobri ritmi in brejki ne prihajajo nujno iz Velike Britanije. Njegove žlahtne zlitine zatrganih Amen brejkov 60ih in tekočih bas linij, obogatene z jazzy in atmosferičnimi stalnicami, so nekoč navdušile že velikega LTJ Bukema.
 
Glasbena širina in pretanjen občutek so mu že zgodaj odprli vrata najbolj znanih založb. Del njegovega navdiha so si zaželeli tako pri atmosferičnih Good Looking, kot pri trših založnikih Metalheadz in eksperimentalnih Offshore. Njegova dolgoletna predanost glasbeni pestrosti, naj bo v vlogi lastnika založbe Secret Operations, producenta ali dja, nas vrača k izvirnemu navdihu drum&bass misije in hkrati poziva k razvoju in eksperimentu.
 
Na velikem flooru bodo ivje in polomljene ledene sveče pomagali trositi dji blejske naveze Brejkschnitta, LeON, Random in eiron. Na malem flooru pa se boste lahko v družbi kompletnega oddelka Vibe department, Mixxle, Cookie, Erma Guapo, nekontrolirano razmetavali na zvoke dubsteppa, funka in raztaljenih brejkov. Let’s brejk this winter!

DnB veliki floor:
Seba (Secret Operations, Metalheadz, Soul:r, Hospital; SWE)
eiron
LeOn
Random

Dubstep/breaks floor:
Vibe department allnighter
Mixxle
Cookie
Erma
Guapo

Video:
Erzor
Da Piero

Vstop:
Do 24h : 8€
Flajer/Študent : 9€
Ostali : 10€

Brejkschnitta predstavlja mrzlega dvojčka festivala lomljenih ritmov Summerbrejk, ki se že 10 let skriva po gorenjskih gozdovih. Zima v K4 prinaša Winterbrejk, da vam natrosi brejkov, podtalnih bas linij in melodij ob katerih bi zajokale ledene kraljice. In kdo bi bil bolj idealen gost Winterbrejka, kot človek z aktualnim hitom Snow in hišo na otoku Ingaro pred Stockholmom? Švedski producent Seba je s svojo glasbeno izvirnostjo, ki že 15 let bije iz povprečja že slišanega, živi dokaz, da dobri ritmi in brejki ne prihajajo nujno iz Velike Britanije. Njegove žlahtne zlitine zatrganih Amen brejkov 60ih in tekočih bas linij, obogatene z jazzy in atmosferičnimi stalnicami, so nekoč navdušile že velikega LTJ Bukema.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply