Blue & Deep prodira na svetovno plesno glasbeno sceno

Dva slovenska glasbenika, didžeja in producenta pod skupnim imenom Blue & Deep sta pravkar izdala novi single »Holdin Me«, ki napoveduje vroče prihajajoče poletje. S svojim smislom za house glasbo, inovativnostjo in glasbeno igrivostjo Blue & Deep predstavljata talent, ki ga zabave željna mladina želi in potrebuje.

Single »Holdin Me« je prava poletna poslastica, primerna za tople poletne noči in vroče »beach-partyje« ter je izšel konec marca pri britanski založbi Soda Records, katere lastnika sta uspešna britanska glasbena producenta in didžeja, dvojec Soul Avengerz. Založba Soda Records spada v eno izmed največjih svetovnih založb s plesno elektronsko glasbo, Strictly Rhythm iz ZDA. Pesem »Holdin Me« je že takoj dobila svoje remikse, ki so jih prispevali priznani evropski producenti, dvojec Plastik Funk iz Nemčije, Amorhouse & Fennel iz Italije in KORT iz Velike Britanije. Vse kaže, da bo leto 2010 še precej delavno, zabavno in tudi uspešno za nadarjena mlada glasbenika, ki sta komaj dopolnila 21 let.

Blue & Deep predstavljata mlada fanta, Tim Lubaj in Žiga Tement iz Ptuja. Njuni nastopi za mešalno mizo slovijo kot izjemno vročekrvni, ritmični in polni evforije, z vzpostavljanjem pristnega stika s publiko. Želja po zabavi in plesu je ob njuni glasbi neizbežna. Slišali ju bomo lahko že prav kmalu, 5. maja na Škisovi tržnici v Ljubljani.

Blue & Deep sta se s plesno glasbo začela ukvarjati že v zgodnji mladosti. Leta 2004, ko sta dopolnila komaj 15 let, sta skupaj začela vrteti glasbo v klubih in plesnih prireditvah po Sloveniji ter kasneje tudi v nekaterih evropskih državah: v Veliki Britaniji, Italiji, na Hrvaškem…. Z odličnim občutkom za plesno glasbo in izvrstnimi nastopi za mešalno mizo sta požela veliko navdušenja in pridobila mnogo oboževalcev tako v Sloveniji kot tudi v Evropi. Njuno nadarjenost sta opazila svetovno znana britanska glasbena producenta in didžeja, dvojec Soul Avengerz. Tako sta Blue & Deep septembra 2008 uspešno končala svojo prvo produkcijo, single z naslovom »1st Shot«, ki sta ga izdala pod okriljem založbe Soda Records in je kmalu zatem dobil svoj prvi remiks, pod taktirko dvojca Soul Avengerz.

V svojem 6-letnem glasbenem udejstvovanju sta Blue & Deep nabrala kar nekaj kilometrine na klubskih plesiščih. Svojo kariero sta zgradila z vrtenjem house glasbe v lokalnih klubih in diskotekah na področju Štajerske, nato sta začela dobivati povabila na »rave-masovke«, kot je razvpita celjska Hala Golovec in velika karnevalska dvorana, kjer sta razgrevala več tisočglavo, plesa željno množico mladih iz vse Slovenije. Kmalu zatem sta se preizkusila tudi izven meja Slovenije in navduševala publiko v klubih v Veliki Britaniji, Italiji in na Hrvaškem. Mešalno mizo sta si delila z mnogimi velikimi zvezdami elektronske glasbe, kot so: Tom Novy, Eric Prydz, Paolo Mojo, Soul Avengerz, Rui da Silva, Soul Central in Barbara Tucker.

Leto 2009 sta fanta začela s polnim zagonom. Veliko časa sta preživela v studiu in pripravljala material za lastno produkcijo ter remikse znanih house uspešnic. Njun remiks singla »Someday« zasedbe Soul Avengerz je prinesel veliko uspeha na evropski klubski sceni; izšel je v digitalni obliki pri založbi Soda Records, kot zgoščenka in vinil plošča pod okriljem založbe D:Vision Records, pojavil se je tudi na kompilaciji »DJ Zone 18 Deep & Soulful House« znane italijanske blagovne znamke Time. Tudi leto 2010 se je za Blue & Deep začel zelo delavno; pripravila sta single »Holdin Me«, ki ga trenutno predstavljata na slovenski in svetovni glasbeni sceni.

Dva slovenska glasbenika, didžeja in producenta pod skupnim imenom Blue & Deep sta pravkar izdala novi single »Holdin Me«, ki napoveduje vroče prihajajoče poletje. S svojim smislom za house glasbo, inovativnostjo in glasbeno igrivostjo Blue & Deep predstavljata talent, ki ga zabave željna mladina želi in potrebuje. Single »Holdin Me« je prava poletna poslastica, primerna za tople poletne noči in vroče »beach-partyje« ter je izšel konec marca pri britanski založbi Soda Records, katere lastnika sta uspešna britanska glasbena producenta in didžeja, dvojec Soul Avengerz.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply