Blog: Miha Utroša // 2. del

Cagefight bo ta mesec zato sem počasi fokusiran samo na svoje kilograme in trening. 68 kilogramov in odlično počutje. Zajtrk je kalorijska  bomba (jajca,kruh,skuta,žitarice in suho sadje), ostali obroki so manjši z veliko zelenjave in sadja. 3× tedensko pojem 250gr steak (srednje pečen), ostalo meso pa je perutnina. Razni nadomestki s polic so nepogrešljivi.

Opravil sem hemogram kjer sem ugotovil česa moje telo ne potrebuje in kaj potrebuje nujno za optimalni trening. V tem tednu se rešim še cca 2-3 kilogramov potem pa na 65 kilogramih treniram kot, da je to moja kategorija. Za ostali 2 kili bom poskrbel 24 ur pred tehtanjem. Predvidevam, da bom z napornejšim treningom za moč pridobil še kakšne pol kilce z mišično maso vendar bom v tem primeru začel z dijeto kar 48 ur pred tehtanjem.

Še vedno se ubadam s tem kako bom po tehtanju v 24 urah pridobil nazaj vsaj 5-6 kilogramov. Glede na to kakšno ekipo imam ni dvoma o uspehu.

Miha Utroša

Cagefight bo ta mesec zato sem počasi fokusiran samo na svoje kilograme in trening. 68 kilogramov in odlično počutje. Zajtrk je kalorijska bomba (jajca,kruh,skuta,žitarice in suho sadje), ostali obroki so manjši z veliko zelenjave in sadja. 3× tedensko pojem 250gr steak (srednje pečen), ostalo meso pa je perutnina. Razni nadomestki s polic so nepogrešljivi. Opravil sem hemogram kjer sem ugotovil česa moje telo ne potrebuje in kaj potrebuje nujno za optimalni trening. V tem tednu se rešim še cca 2-3 kilogramov potem pa na 65 kilogramih treniram kot, da je to moja kategorija.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply