Blender: Who’s the Real Kekec

Ob 23.00, Klub K4

Paz mal zdej, kdo se je vrnu v K4 hišo, da bo spet mal folk namešu. Oh ja! AliEn’s back! In tokrat ne bo muval mikrofona, ampak nas bo, kot se za zblendan večer spodobi, vrnil nazaj v devetdeseta, ko nam ga je v štirki kot rezident DJ dajal s funkom, rockom in rapom.

Vsi ljubljanski fotri in mame pa se seveda še spomnite Sreda seveda večerov, s katerimi sta nam stregla skupaj z JAMirkom. Prah s svojih plat bo posebej za ta večer obrisal tudi stari znanec kluba…drums please!…MC Brane. Tako je, štirka bo zadnji vikend v septembru zabrisala mejo med Dalajom in Alijem, premaknila kazalce dvajset let nazaj ter ga zadensala s starimi frendi in ostalimi fotri izpred Cankarja.

Blendali bodo:

AliEn (kot DJ Poha)
MC Brane
DJ Sony Walkman
DJ Bakto (Code.EP)
in drugi…

Plejlista:

RHCP, RATM (RageAgainstTheMachine), Beck, Paris, Primus, Public Enemy, Cypress Hill, Jamiroquai, ManoNegra, Madness, The Cure, Urban Dance Squad, Freak Power,The Beastie Boys, Boo-Yaa T.R.I.B.E., Jungle Brothers, Fishbone, Prodigy, Ice Cube

Dresscode:

stari frendi, zblendani floori, rock, funk, hip hop, acid jazz in široke hlače.

Vstop:

do 24h: 8 €
po 24h: 11 €

Paz mal zdej, kdo se je vrnu v K4 hišo, da bo spet mal folk namešu. Oh ja! AliEn’s back! In tokrat ne bo muval mikrofona, ampak nas bo, kot se za zblendan večer spodobi, vrnil nazaj v devetdeseta, ko nam ga je v štirki kot rezident DJ dajal s funkom, rockom in rapom. Vsi ljubljanski fotri in mame pa se seveda še spomnite Sreda seveda večerov, s katerimi sta nam stregla skupaj z JAMirkom. Prah s svojih plat bo posebej za ta večer obrisal tudi stari znanec kluba…drums please!…MC Brane. Tako je, štirka bo zadnji vikend v septembru zabrisala mejo med Dalajom in Alijem, premaknila kazalce dvajset let nazaj ter ga zadensala s starimi frendi in ostalimi fotri izpred Cankarja.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply