Blender: Eurodance

Ob 23. uri, Klub k4, Ljubljana

Po uspešno namešanem petem Blenderju, smo prišli do najvišje stopnje blendanja in čas je za ponovni zagon. Na svoj račun boste končno lahko prišli vsi tisti, ki ne morete pozabiti zvokov Eurodance-a, ki so v klubu odmevali lani v maju.

Tokrat nas bosta na densflor pospremila Sony Walkman in Reister v družbi drugih suport DJev s selekcijo iz časa visokih "Fresh princ from Bel Air" frizur, časa ko so se glasbeni žanri, ki danes prevladujejo po klubskih podzemljih šele profilirali, vse to pa smo spremljali oblečeni v fluroscentne trenirke in obuti v stare dobre Adidaske. Spet bo vse pomešano, tudi floori. Stara šola je prava šola!

Dresscode: 90’s outfit

Blendali bodo:
DJ Woo-D, Sony Walkman, Reister in drugi

Plejlista:

Snap, Technotronic, Headaway, 2 Unlimited, La Bouche, Blueboy, MC Hammer, Vanilla Ice, Dr. Alban, Culture Beat, De La Soul, Beastie Boys, Arrested Development, Public Enemy, Beats International, Brand New Heavies, Digable Planets, Mc Solaar, US3 …

Vstop:
Do 24h: 7 €
Po 24h: 9 €

Po uspešno namešanem petem Blenderju, smo prišli do najvišje stopnje blendanja in čas je za ponovni zagon. Na svoj račun boste končno lahko prišli vsi tisti, ki ne morete pozabiti zvokov Eurodance-a, ki so v klubu odmevali lani v maju. Tokrat nas bosta na densflor pospremila Sony Walkman in Reister v družbi drugih suport DJev s selekcijo iz časa visokih “Fresh princ from Bel Air” frizur, časa ko so se glasbeni žanri, ki danes prevladujejo po klubskih podzemljih šele profilirali, vse to pa smo spremljali oblečeni v fluroscentne trenirke in obuti v stare dobre Adidaske. Spet bo vse pomešano, tudi floori. Stara šola je prava šola!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply