Billabong Air & Style Innsbruck 2011

Marko Grilc ter Aljoša Krivec med povabljenimi.

Štadion Bergisel v Innsbrucku, rojstno mesto Air & Style tekmovanja, bo tudi tokrat gostil že 18. edicijo. 5. februarja se bodo najboljši snowboarderji na svetu ponovno sestali in odmerili moči. Billabong Air & Style big air tekmovanje, vredno 6-zvezdic in je del Swatch TTR World Snowboard turneje. Totalno odštekan dogodek je kombinacija športnega tekmovanja na visokem nivoju ter festivalsko usmerjene glasbene poslastice.

Tekmovali bodo v principu ena-na-ena ter skušali zapisati svoj del zgodovine pred 14.000 gledalci. Vsak rajder ima 3 možnosti v eni rundi. Najboljši skok od treh šteje za naslednjo rundo. V superfinalu pa nastopajo 4 rajderji. Nagradni sklad je 75.000€ . Zmagovalec dobi Ring of Glory ter 1000 točk na TTR lestvici.

Aljoša Krivec
je poleg Marka Grilca, drugi Slovenec, ki bo letos nastopil na tem ekskluzivnem dogodku. Grilo bo nastopil med petnajstimi najboljšimi riderji na svetu, Jojo pa v rookie challengeu.

Grilc ima kar nekaj hudih trikov, vključno s SWITCHSTANCE BACKSIDE DOUBLE CORK 1080-jem. Ta mu je lani prinesel zmago, ko je nastopil kot rezervni rider po poškodbi zmagovalca letošnjega Air and Style-a v Pekingu Sebastiana Toutanta. Kar se pa tiče Jojota, pa ga čaka še preizkušnja njegovega DOUBLE RODEO 900-a na večjih kikerjih kot jih je delal do sedaj in še ekstra trening ter osvajanje novih zahtevnejših manevrov s pomočjo Bandidos Bagjumpa.

Ob neverjetnem vzdušju športnega dela eventa, bomo priča tudi glasbeni poslastici. Tokrat bodo med  nastopili Jan Delay ter Pennywise.

Štadion Bergisel v Innsbrucku, rojstno mesto Air & Style tekmovanja, bo tudi tokrat gostil že 18. edicijo. 5. februarja se bodo najboljši snowboarderji na svetu ponovno sestali in odmerili moči. Billabong Air & Style big air tekmovanje, vredno 6-zvezdic in je del Swatch TTR World Snowboard turneje. Totalno odštekan dogodek je kombinacija športnega tekmovanja na visokem nivoju ter festivalsko usmerjene glasbene poslastice. Ob neverjetnem vzdušju športnega dela eventa, bomo priča tudi glasbeni poslastici. Tokrat bodo med nastopili Jan Delay ter Pennywise.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply