Bandidos »izziva« za 10.000 € sponzorskih sredstev!

Blagovna znamka Bandidos v sodelovanju s SPORTO konferenco »izziva« športne klube, posameznike, organizatorje in druge k pripravi sponzorskega predloga, s katerim bi prepričali Skupino Pivovarna Laško, da postane njihov sponzor v letu 2011. Podjetje bo zmagovalcu podelilo sponzorska sredstva v višini 10.000 evrov!

Akcija BANDIDOS. Za vedno. Moj sponzor. bo potekala v sklopu letošnje SPORTO konference – dvodnevnega dogodka o marketingu in sponzorstvih v športu –, ki se bo odvila 29. in 30. novembra v Portorožu. Najboljši projekt bo prejel kar 10.000 evrov sponzorskih sredstev za leto 2011.

V tekmovanju »BANDIDOS. Za vedno. Moj sponzor.« lahko sodelujejo športniki posamezniki, zveze, klubi, društva, organizatorji športnih prireditev in drugi ( na SPORTO konferenci morajo imeti prijavljenega predstavnika ), ki bodo pripravili zanimive, inovativne in kreativne sponzorske predloge in prepričali komisijo, da so zaupanja vredni sponzoriranec in najboljši možen izbor.

Ne pozabite, izdelke Bandidos Tequila, Bandios Ice in Bandidos Cuba Libre spremlja mladostna, urbana in trendovska komunikacija skozi klasične in trendovske medije, ki jo želijo nadgraditi s sponzorstvom, ki bo blagovno znamko povezal s športom, aktivnim načinom preživljanja prostega časa in urbanim »lifestyle-om« ter zavedanjem, da prekomerne pitje alkohola škoduje zdravju. Bandidos naslavlja populacijo študentov, mlajših zaposlenih in ženske, ki se znajo zabavati, so sproščeni in cenijo druženje ter se hkrati zavedajo pasti prekomerne opitosti in na zabavah zato uživajo alkoholne pijače odgovorno in preudarno.

Sicer pa je projekte možno prijaviti do vključno petka, 19. novembra 2010, medtem ko bo končni zmagovalni projekt natečaja razglašen na svečani večerji ob koncu prvega dne SPORTO konference (29. Novembra). Vse prejete predloge bo pregledala in ocenila strokovna komisija v sestavi predstavnikov Pivovarne Laško (Jure Struc, Urban Kramberger in Miha Raušl) in zunanje sodelavke Jadranke Jezeršek Turnes (strokovnjakinja za upravljanje sponzorstev in avtorica knjige Uspešne sponzorske strategije).

Blagovna znamka Bandidos v sodelovanju s SPORTO konferenco »izziva« športne klube, posameznike, organizatorje in druge k pripravi sponzorskega predloga, s katerim bi prepričali Skupino Pivovarna Laško, da postane njihov sponzor v letu 2011. Podjetje bo zmagovalcu podelilo sponzorska sredstva v višini 10.000 evrov! Akcija BANDIDOS. Za vedno. Moj sponzor. bo potekala v sklopu letošnje SPORTO konference – dvodnevnega dogodka o marketingu in sponzorstvih v športu –, ki se bo odvila 29. in 30. novembra v Portorožu. Najboljši projekt bo prejel kar 10.000 evrov sponzorskih sredstev za leto 2011.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply