Avto Motor Show Ljubljana

@ Gospodarsko razstavišče

 AUTO MOTOR SHOW LJUBLJANA (6. in 7. september 2008) je največja avtomobilistična prireditev v Sloveniji, kjer bo na ogled ponudba razstavljalcev avtomobilizma, motorizma, tuninga, avtoakustike in dodatne opreme tako za avtomobile kot motocikle. Predstavili se bodo na več kot 20.000 m² razstavne površine.

Letošnji šov bo potekal z mednarodno udeležbo razstavljalcev in tekmovalcev, novost je južno evropsko prvenstvo v avtoakustiki in finale vseh tuning in avtoakustičnih prireditev v Sloveniji!

V nedeljo bo več pozornosti namenjeni varnosti v prometu s programom Dan prometne varnosti, saj je vsak dan na cestah več žrtev in objestnih voznikov. Za predstavitev varne vožnje bo namenjen poseben prostor na ploščadi GR, kjer bodo izučeni inštruktorji vožnje seznanjali mlade o nevarnostih v prometu.

Tradicionalno bo organizirano MOTO SREČANJE, ki bo potekalo na vseh ploščadih GR, skupaj z Moto road racing kllubom iz Medvod, bodo v nedeljo izpaljali srečanje custom bike show, izdelavo custom bike motorja v živo in dodatno še promocijsko dirko mini moto.

Da pa ne bo manjkalo niti zabave, bo na Avto Motor Show-u prisotna tudi iSPACE ekipa s svojim plesnim šotorom, pod katerim se bodo sukala lepa dekleta, ki bodo skupaj z DJ-em poskrbela da nihče ne bo ostal hladen. Pod iSPACE-ovim šotorom se boste tako lahko osvežili s free drinkom, zaplesali in zvedeli kaj novega o wap portalih – od tistih za mlade pa do erotičnih! Kot na vseh njihovih žurih bodo tudi tokrat pripeljali svoj party spimpan Jeep, ki je živ dokaz da je avtomobil lahko tudi mobilno plesišče!

Organizatorji verjamejo, da bo tudi letos obisk uspešen in obljubljajo pravi avto moto spektakel sredi Ljubljane.

V nedeljo bodo imeli vsi motoristi zagotovljen prost vstop. + nagrade!

Vstopnina: 5€

PR/Petra


Posted

in

,

by

Tags: