Apsurdistan

Ob 23. uri, Channel Zero, Metelkova, Ljubljana

Apsurdistančevci se v marcu priklanjamo enemu najopuštenijih festivalčićev psihadelične elektro-plesne godbe na balkanu, Dj Rio-tovemu Life Celebration, ki se odvija v okolici Pule v stari utrdbi Monte Christo.

Barve festivalskega plemena bode vrel Dj Rio, panker in korovec s srcem hipika, skozi svojo vizijo deep progressive trance vajba, kužne pozitivne auro masaže in audio reikistične guz-pljeske ljubezni, pregovorno značilnih prijemow dotičnega, katerim ne uidete, aman, v nobenem primeru.

Poleg Ria vam bo zagrel psihedelično čorbo legenda kranjske underground ali bolje podstrešne psy.goa.EBM.industrial.hop scene SkokniPaLokni s svojim nikoli predvidljivim downtempo izborom, nakar bode mantral vašim plesnim kompleksom Apsurdistanow suženj Zwook (Nebulatovich), tokrat s 4 urnim setom marsovskih narodnjakow in vampirskih uspavank, škratuljizmow in elevacijskih posegov v kardinalne nevrone, pod motom: ”3o3 skoz da se mi”, reklo bi se; skoraj pa allnighter.

Metelkowski klubski overground za mikro krila v podplatih.

Audio:
Rio ( Life Celebration Festival – Hrv )
Zwook Allnite( Apsurdistan, Ch0 – Mungoslavija )

Video: Necropsi

Vstopnina: 7 eur

Apsurdistančevci se v marcu priklanjamo enemu najopuštenijih festivalčićev psihadelične elektro-plesne godbe na balkanu, Dj Rio-tovemu Life Celebration, ki se odvija v okolici Pule v stari utrdbi Monte Christo. Barve festivalskega plemena bode vrel Dj Rio, panker in korovec s srcem hipika, skozi svojo vizijo deep progressive trance vajba, kužne pozitivne auro masaže in audio reikistične guz-pljeske ljubezni, pregovorno značilnih prijemow dotičnega, katerim ne uidete, aman, v nobenem primeru.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply