ANAVRIN PREDSTAVLJAJO NOVI SINGLE “PEČAT”

Ob izidu drugega albuma Atopic so Anavrin na radijske in televizijske postaje lansirali igrivo skladbo in videospot Cheduli, nato so se fantje odpravili na klubsko turnejo (Ljubljana, Koper, Kranj, Novo mesto, Litija …), kjer so ploščo tudi v živo predstavljali.

Ravno med koncertiranjem po Sloveniji so se fantje povezali s srbskimi organizatorji, ki so izrazili željo, da Anavrin pridejo pokukat tudi čez mejo. V preteklih letih so bili poleg klubskih koncertov po Sloveniji tudi redno gostje tujih odrov, največ v Avstriji in na Hrvaškem. S pomočjo tamkajšnjih oboževalcev so tudi zorganizirali svojo prvo turnejo po Balkanu, ki se bo zgodila maja. Obiskali bodo Banja Luko (20.5.), Beograd (22.5.) in Novi sad (21.5.).

Te dni se Anavrin predstavljajo z novim singlom z albuma Atopic, Pečat. Sam navdih za pisanje skladbe so fantje dobili med snemanjem prvega dela albuma v Londonu. ‘Ko se odmakneš iz vsakdana in zamenjaš okolje, padeš velikokrat v kreativno vzdušje in takrat ponavadi  v glavo pridrvi  kakšna ideja za besedilo ali kakšna zanimiva melodija’, je povedal pevec Dado, ki tudi sicer obožuje potovanja in se zato še posebej veseli prihajajoče mini turneje po Balkanu. Tja se bodo odpravili s svojim legendarnim prirejenim oziroma predelanim kombijem, ki jim ga je – potem ko so jim neznani vandali pred dobrim mesecem med drugim razbili vse šipe – vendarle uspelo popraviti.

Ob izidu drugega albuma Atopic so Anavrin na radijske in televizijske postaje lansirali igrivo skladbo in videospot Cheduli, nato so se fantje odpravili na klubsko turnejo (Ljubljana, Koper, Kranj, Novo mesto, Litija …), kjer so ploščo tudi v živo predstavljali. In ravno med koncertiranjem po Sloveniji so se fantje povezali s srbskimi organizatorji, ki so izrazili željo, da Anavrin pridejo pokukat tudi čez mejo.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply