ANASTASSIJI RAZPADLE PRSI

Drugi krog Slovenia’s Next Best Drag šova nasmejal do solz

V nedeljo, 18. januarja, je v Klubu K4 potekal drugi krog letošnjega izbora za kralja/kraljico preobleke, na katerem se je številno občinstvo do solz nasmejalo domislicam voditeljice Anastassie in bučno pozdravljalo prizadevanja drag kingov Taiia, Leona in Erosa in drag queena Care za točke žirije, ki so jo tokrat sestavljale Nuška Drašček, Katja Fašink in Biljana Kuzmanović.

Kot je povedala Nuška, je bila prvič na takšnem šovu: "Mislila sem, da bom padla s stola, tako sem se smejala. Voditeljico Anastassio poznam še iz srednje šole, a je v takšni vlogi še nisem videla. Bila sem navdušena – predvsem nad ozračjem, ki je bilo enkratno, toplo in do konca sproščeno. Mislim, da je to pomagalo tudi tekmovalkam in tekmovalcem, da so se nastopili brez prevelike treme, in moram reči, da so se res potrudili"

Ob tokratnem krogu se je za resničnega izkazal rek "do konca bo vse dobro", saj je že v dneh pred tekmovanjem zaradi nepredvidenih obveznosti sodelovanje v žiriji odpovedala Urška Čepin, ki jo je nadomestila pevka in podjetnica Katja Fašink, nato pa sta na dan tekmovanja zboleli še druga napovedana ocenjevalka Tatjana Greif, namesto katere je vskočila Biljana Kuzmanović, in tekmovalka Josephine. Ker slednja tudi ni potrdila sodelovanja v naslednjem, februarskem krogu, so se organizatorji po posvetovanju z žirijo odločili, da jo izločijo iz tekmovanja.

Da bi bila mera polna, si je voditeljica Anastassia tik pred prvim vhodom na oder omislila, da nujno potrebuje večje prsi, ki so ji zaradi naglice, s katero si jih je "montirala", na odru nemudoma razpadle in potem štrlele nekoliko po svoje, divi pa je nato razpadlo še držalo za mikrofon. A vse to fantastično visoke divje blondinke ni ustavilo, temveč ji je dalo še dodaten zagon in ob njenem neposrednem humorju, ki ni prizanesel nikomur, so se za trebuhe držali tako obiskovalci kot žirija in tekmovalci.
Slednji so tokrat morali predstaviti imitacije izvajalcev s področja nekdanje Jugoslavije, na njihovem repertoarju pa so se znašli Novi Fosili, Toše Proeski, Leteči odred…

Rezutati so bili zanimivi, saj so si bili kar trije po točkah žirije tako rekoč izenačeni, zaradi izločitve tekmovalke Josephine pa so se vsi štrije, ki so nastopili, uvrstili v naslednji krog, ki bo v K4 potekal 15. februarja.
Dogajanje sta dodatno popestrila tudi nastopa lanske zmagovalke šova Afrodite, ki je v zlati toaleti imitirala novo pesem Katje Fašink "Nikoli", obiskovalce pa je do konca razgrela Nuška Drašček, ki je v živo s svojim enkratnim vokalom odpela "Dancing Queen" Abbe, in na koncu so vsi zbrani lahko zaključili, da je bil, kljub vsem težavam ali pa prav zaradi njih, to eden najboljših drag šovov doslej.

Slovenia Next Best Drag so podprli Klub K4, Durex in medijski spozor revija Narobe.

Špela Verbič / K4


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply