AMBASADA GAVIOLI IS BACK!

OLDIES GOLDIES with UMEK & V. KANZYANI

Gavioli. Spočit. Osvežen. Pod novo upravo izkušenega moštva Fetch The Vibe in s svojima legendarnima rezidentoma. Valentino Kanzyani in Umek sta učitelja cele generacije plesalcev in elektronskih producentov, ki sta v prvih letih AG-ja postavila temelje elektronske glasbe na prostoru, ki spaja Alpe z morjem.

A ko sta maja ’99 začutila, da se njuna ustvarjalna vizija ne ujema vec s pogledi tedanjega vodstva, sta se osamosvojila in stopila v svet. Najprej skupaj. Zadnja leta pa si utirata vsak svojo pot. Vedno sta sledila Klicu. Klicu, ki ju to zimo, po debelem desetletju, vrača v zibelko klubske kulture. Spet na obali. Spet doma. Spet skupaj, na začetku nove serije zabav v prebujeni lepotici –z izborom plošč, ki sta jih vrtela kot žlahtna ambasadorja.

Pripravite se na originalni Oldies Goldies party, s kakršnim vam lahko postrezeta le Kanzyani in Umek z Fetch The Vibe ekipo v Ambasadi Gavioli.

MAIN FLOOR:
UMEK
VALENTINO KANZYANI
DJ SPUTNIK
VEZTAX
IAN F.

PRIVEE:
PAOLO BARBATO
ANGEL ANX
DJ JAKA
EDDIE F

Začetek: 22.00
Vstopnina = 25€
Predprodaja od 20.12.2009 do 29.1.2010 = 20€

Predprodaja: Eventim + Petrol + Kompas + Big Bang
online presale: www.eventim.si in www.vstopnice.com

Rezervacija miz: sabina.ambasada@gmail.com

29. in 30.1.2010. Gavioli. Spočit. Osvežen. Pod novo upravo izkušenega moštva Fetch The Vibe in s svojima legendarnima rezidentoma. Valentino Kanzyani in Umek sta učitelja cele generacije plesalcev in elektronskih producentov, ki sta v prvih letih AG-ja postavila temelje elektronske glasbe na prostoru, ki spaja Alpe z morjem.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply