Alex & Filip

Alex & Filip delujeta kot dj-ja in producentski dvojec od leta 2005. Že s prvimi skupnimi produkcijami sta pritegnila pozornost dj-ev, kot so Hernan Cattaneo, Mashtronic, Futureshock in se s prvo izdajo visoko povzpela na Balace Chart-u. Sledila so povabila za remiksiranje zvenečih imen v house in progressive sceni, kot so: Mark Trophy, Warren Clarke, Federico Epis, Tim Andresen… ter za vodilne neodvisne založbe: Big Love, System, Suesse, What Happens, Restart, itd.

Kljub temu, pa sta postregla tudi z nekaj svojimi avtorskimi deli in pritegnila še večjo pozornost na sceni. "Careless", "Deconstructed" in "Tell me" so ju dokončno potisnili v spisek imen, ki se redno pojavljajo na playlistah in lestvicah najboljših: od Roger Sancheza pa do Mark Knighta in Fergie-ja, Dave Seamana, Tiesta in drugih. V naslednjih mesecih sledijo originali in remiksi pri Baroque, Rekluse, Inkfish, What Happens in drugih velikih založbah, ki pa so zaenkrat še top secret.

Leto 2009 je bilo za njiju prelomno leto. Poleg rednih izdaj in remiksov za druge založbe, sta ustanovila tudi svojo založbo: Mirabilis Records. Ta velja trenutno za eno najobetavnejših v svetu. Izdaje prejemajo veliko podporo s strani velikih imen: Digweed, Seaman, Cattaneo, King Unique, Nick Warren, Jody Wisternoff, Fergie, Tiesto, Mark Knight, Miss Nine, Dubfire pa so le nekateri izmed njih.

ALEX & FILIP SHOWCASE

1. Alex & Filip ft. Alec Sun Drae – Tell Me (Original mix)
2. Alex & Filip – Twilight (Original mix)
3. Warren Clarke – Shake It (Alex & Filip remix)
4. DJ Dome & Elvis Suarez – Brass Knuckles (Alex & Filip piano dub)
5. Federico Epis – She (Alex & Filip remix)
6. Alex & Filip – Deconstructed (Orginal mix)
7. Mark Trophy ft. Terri B – Out of my Mind (Alex & Filip remix)
8. Alex & Filip ft. Alec Sun Drae – Tell Me (Dub)
9. Tim Andresen – Crash Box (Alex & Filip Techbox remix)
10. Russell G & Maxi Valvona – Whippersnap (Alex & Filip remix)
11. Ran Shani – Classics (Alex & Filip remix)
12. XX vs Antix vs Reset Robot & A.Fitzpatrick – Shelter Circade & Silicone

 

 

 

Alex & Filip delujeta kot dj-ja in producentski dvojec od leta 2005. Že s prvimi skupnimi produkcijami sta pritegnila pozornost dj-ev, kot so Hernan Cattaneo, Mashtronic, Futureshock in se s prvo izdajo visoko povzpela na Balace Chart-u. Sledila so povabila za remiksiranje zvenečih imen v house in progressive sceni Leto 2009 je bilo za njiju prelomno leto. Poleg rednih izdaj in remiksov za druge založbe, sta ustanovila tudi svojo založbo: Mirabilis Records. Ta velja trenutno za eno najobetavnejših v svetu. Izdaje prejemajo veliko podporo s strani velikih imen: Digweed, Seaman, Cattaneo, King Unique, Nick Warren, Jody Wisternoff, Fergie, Tiesto, Mark Knight, Miss Nine, Dubfire pa so le nekateri izmed njih.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply