a la fetish – Digitalna Klasika

@ Festivalna dvorana Lent, Maribor

Skupina a la fetish premierno predstavlja kulturno zabavni klubski večer, ki bo zadovoljil tudi najbolj zahtevne obiskovalce in jim ponudil nekaj več. Na dogodku Digitalna Klasika bo prvič v Sloveniji obiskovalcem ponujena doslej nevidena in neslišana kombinacija mojstrov mešalne mize in akademskih glasbenikov na klasičnih inštrumentih, v živo. Avtorska glasba,
ki nastaja v sodelovanju z neodvisnimi producenti in akademskimi glasbeniki, izključno za skupino a la fetish obeta več kot uro trajajoči glasbeni »performance«, ki bo prepričal tudi najbolj skeptične. Imena nastopajočih počasi, a vztrajno kapljajo v javnost, skupina a la fetish pa za enkrat razkriva sodelovanje s priznanim godalnim kvartetom InQuartet, pod vodstvom ruske
violinistke Inge Ulokine, za plesnih ritmov polno ozračje bosta skrbela DJ Shift in DJ Royce, za presenečenje večera pa bo poskrbel posebni skriti mojster mešalne mize iz skupine a la fetish.

Vzdušje svojevrstnega ambienta bo podkrepljeno z vrhunskimi vizualnimi animacijami in zvočno dovršenostjo. Da pa obiskovalci ne bodo uživali zgolj ob glasbi pa bo skrbelo več kot 20 nastopajočih, ki bodo občinstvo popeljali v nepozabno doživetje pravega teatra.

Neklasična elektronska zabava s klasičnimi inštrumenti v živo!

…izkušnja, ki je zlepa ne boste pozabili…

Do sedaj objavljeni nastopajoči:

DJ Shift
DJ a la fetish & InQuartet
DJ Royce

Mademoiselle
BA Tango

+ več kot deset nastopajočih plesalk in plesalcev in ostalih gostov…
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
21:30 – 00:00 DJ Shift (prvič predstavljen a la fetish set)
———-
Kariero DJ-a je pričel v zlati dobi kluba Lipa, kjer je kasneje postal rezident DJ. Prav tako zanimiva izkušnja je bila evropska turneja s slovensko glasbeno skupino Laibach (2003).

Gostoval je na festivalih elektronske glasbe, kot sta Meet Me (2003) in Sindustry (2004), kjer je bil sokriv za odlično atmosfero na legendarnih poletnih plesnih zabavah na prostem. V plesne ekstaze je tako vodil elektronske navdušence pri nas in širom Evrope, kjer je nastopal v številnih priznanih klubih kot so Aquarius (Zrče, Hrvaška), Scorpion (Ios, Grčija), Cvetličarna, Inbox, Liberty, Million, SubSub, Ultra in drugi.

00:00 – 01:30 a la fetish (Digitalna Klasika v živo)
————
DJ a la fetish & InQuartet
Pustite se presenetiti…
Ura in pol čistega užitka za vsa čutila so zagotovljena!

01:30 – 03:00… DJ Royce
———-
Priznani producent in DJ elektronske glasbe je svoje življenje posvetil glasbi. Vlado Rojs, na sceni bolj znan kot DJ Royce se z DJ-janjem ukvarja že od leta 2001. Skozi leta je z eksperimentiranjem definiral svoj pristen stil, dobro znan vsem fanom, ki vsebuje mešanico različnih žanrov od House/Techno in Progressive do Elektro-Break ritmov, ki jih drzno združuje v svojih setih.

V svoji karieri je mešal ritme že ob boku priznanih DJ-jev kot so Marko Nastić, Valentino Kanzyani, Oxia, Christian Varela, Marco Bailey, Robert Babicz, Nudisco, Pierce, Martin Ten Velden, Bodyrox, The Beginnerz, Ade Fenton, Veztax, Anglel Anx, Aleksij, Ian F, Robert G Roy, Eddie F in mnogih drugih. Nastopal je v priznanih klubih (Ambasada Gavioli, Cvetličarna, Escape, Askari, Xtravaganza, …) in elektronskih festivalih (Connection Open Air, Exhibition Open Air, Born to be wild, …) širom Slovenije ter prečkal Evropo od vroče Ibize do Nemčije, Italije, Avstrije in držav bivše Jugoslavije.
———-
03:00 – … (TBA)

Cena vstopnic v predprodaji od 15€ (ekološka vstopnica) do 20€ (predprodaja Eventim), na dan
dogodka 25€.

Več na http://www.alafetish.com/

PR a la fetish


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply