6PACK ČUKUR @ MOND

VABILO NA KONCERTNO PROMOCIJO

Novi album velenjskega keramičarskega raperja 6packa Čukurja bo luč sveta uradno zagledal ta petek, 8.maja, ko se bo obenem zgodila tudi velika koncertna promocija in zabava.

Tako Vas vabimo, da se nam pridružite v klubu Casino/Cabaret MOND v Šentilju pri Mariboru, kjer bo ob 20.uri srečanje z novinarji, sledil pa bo koncertni nastop v živo s stalno spremljevalno zasedbo Pimp Panthers in seveda zabava v Čukurjevem stilu. Na odru se bodo ekipi pridružili tudi gosti starejših Čukurjevih projektov.

V času tik pred izidom je 6pack Čukur že predstavil odličen novi single s pomenljivim besedilom, ki ga zaradi vsakdanje, a v samem bistvu zelo globoke tematike, resnično ne gre prezreti – En lep dan (Sašo Lušič/Boštjan Čukur/S.Lušič, B.Čukur), ki ga v šopku 10 novih skladb najdemo na izdelku Gangsta Dilla Playa Gorilla, katerega založnik je tokrat Čarli (album bo od petka dalje mogoče kupiti tudi preko brezplačne številke 080 1600). Pesem je na radijskih valovih doslej doživela odličen odziv, saj nas Čukur ob lepi melodiji in v odlični produkciji Saše Lušiča popelje skozi grenkobo in sladkost našega vsakdana in majhne, a obenem tako velike želje. Ki si jih lahko, resnici na ljubo, uresničimo tudi sami, če smo le sposobni videti stvari tudi iz drugega zornega kota. Vsekakor skladba, ki ji je vredno prisluhniti.

Med zanimivejšimi gosti na albumu sta Tulio Furlanič in Jurij Zrnec. Drugače pa je 6pack odpel večino refrenov kar sam. Za glasbeno podlago je tudi tokrat poskrbel Čukurjev zvesti sodelavec Saša Lušić, ki je odigral večino instrumentov. Plošča je neke vrste parodija na slovensko glasbeno sceno in Čukurjevo glasbeno pot, ki prav letos zaokrožuje okroglih 10 ustvarjalnih let. Zelo melodična in netipična hip hop plošča obenem predstavlja raznolikost Čukurjevega glasbenega okusa in ustvarjalnega izraza. Nekatere pesmi so tako tudi zelo globoke, ne bo pa manjkalo niti ‘Čukuzijeve zajebancije in velenskega slenga’, kot pravi sam.

Novi album velenjskega keramičarskega raperja 6packa Čukurja bo luč sveta uradno zagledal ta petek, 8.maja, ko se bo obenem zgodila tudi velika koncertna promocija in zabava.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply