5. Auto Motor Show Ljubljana je navdušil 18.700 obiskovalcev

5. Auto Motor Show Ljubljana je v nedeljo zaprl svoja vrata. Največja avto-moto prireditev v Sloveniji je bila tudi tokrat zelo uspešna – v treh dneh jo je obiskalo 18.700 obiskovalcev.

V sklopu sejemske razstave se je predstavilo preko 130 razstavljavcev s področja avtomobilizma, motociklizma, avtoakustike, tuninga ter drugih podpornih področij. Ogledati si je bilo mogoče številne blagovne znamke avtomobilov: Toyota, Honda, Citroen, Volkswagen, Škoda, Fiat, BMW, BMW Mini, Renault, Audi, Subaru, Kia, SsangYong, Jeep, Dodge, Chrysler, Opel, Peugeot.

Na zunanjih in notranjih površinah je ves čas prireditve potekal atraktiven program, najbolj obiskani dogodki pa so bili: skoki s štirikolesniki, snežnimi sanmi in motorji, car in moto wash, car wrapping show z Oliverjem Röhlerjem, simulacija prometne nesreče in trening varne vožnje. Poleg tega sta obiskovalce pritegnila simulator formule 1 in karting steza.

Potekala so tudi naslednja tekmovanja: finale državnega prvenstva v avtoakustiki (EMMA – European Mobile Media Association), finale državnega prvenstva v tuningu z izborom najlepše predelanih vozil po pravilniku STR (SloTuning Racing Rulebook), DB-drag tekmovanje v glasnosti zvoka akustične opreme v avtomobilih in tekmovanje v merjenju glasnosti izpuha (za avtomobile in motocikle).

Na zunanjih in notranjih površinah je ves čas prireditve potekal atraktiven program, najbolj obiskani dogodki pa so bili: skoki s štirikolesniki, snežnimi sanmi in motorji, car in moto wash, car wrapping show z Oliverjem Röhlerjem, simulacija prometne nesreče in trening varne vožnje. Poleg tega sta obiskovalce pritegnila simulator formule 1 in karting steza. Potekala so tudi naslednja tekmovanja: finale državnega prvenstva v avtoakustiki (EMMA – European Mobile Media Association), finale državnega prvenstva v tuningu z izborom najlepše predelanih vozil po pravilniku STR (SloTuning Racing Rulebook), DB-drag tekmovanje v glasnosti zvoka akustične opreme v avtomobilih in tekmovanje v merjenju glasnosti izpuha (za avtomobile in motocikle).


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply