5-0 the movie teaser

Slovenski snowboard film

Vse skupaj se je začelo, ko sta Rene Strgar in Anže Suša lansko leto ustanovila 5-0 Team. Do takrat je bil v Sloveniji posnet le en deskarski film z "budgetom" v katerem sta oba imela svoj del.

Z nekaj prijatelji (Aleš Kegl, Andraž Kadunc, Blaž Vizjak in Peter Perunovič) so začeli snemati bolj za zabavo. Producirali so kratke filmčke in trick tipe, ki naj bi pomagali pri razširjanju slovenske freestyle scene in širjenju športov kot so deskanje na snegu, rolkanje in BMX kolesarjenje. Kasneje so začeli snemati še kratke reportaže in tako so kmalu začeli delati na njihovem največjem projektu: filmu »5-0 The Movie«.

V filmu se bo predstavila celotna ekipa 5-0 Teama, ki združuje nekatere najboljše slovenske deskarje na snegu, med katerimi so Anže Suša, Matej Pavlič, Mitja Kodrič, Žiga Erlač in Rene Strgar. Med vsemi temi deskarji bomo predstavili še dva dodatna člana in sicer enega najboljših slovenskih skateboarderjev Jana Beguša in Domena Fekonjo, enega najperspektivnejših BMX kolesarjev pri nas. Trenutno je v Teamu 7 članov in se hitro širi, tako da se bo v teku prihodnosti pridružilo še več članov, večinoma deskarjev na snegu. V filmu bosta nastopila tudi naša prijatelja Tadej Valentan in Marko Grilc, ki sta oba tudi že mednarodno priznana. Film bo posnet na lokacijah v Sloveniji, Avstriji, Nemčiji, Srbiji, Novi Zelandiji in drugod.

Njihova želja je, da vam pokažejo kako lahko ob športih predvsem uživaš. Radi bi izdelali nekaj ob čemer boste ostali brez besed. Preostane nam le da počakamo končni izdelek.

Produkcijska ekipa:
Blaž Vizjak (režiser, producent, kamerman)
Aleš Kegl (režiser, producent, kamerman)
Peter Perunovič (fotograf, producent)
Andraž Kadunc (kamerman)
Anže Suša (lastnik)
Rene Strgar (lastnik)

5-0 ekipa:
Anže Suša
Domen Fekonja
Jan Beguš
Matej Pavlič
Mitja Kodrič
Rene Strgar
Žiga Erlač

V filmu se bo predstavila celotna ekipa 5-0 Teama, ki združuje nekatere najboljše slovenske deskarje na snegu, med katerimi so Anže Suša, Matej Pavlič, Mitja Kodrič, Žiga Erlač in Rene Strgar. Med vsemi temi deskarji bomo predstavili še dva dodatna člana in sicer enega najboljših slovenskih skateboarderjev Jana Beguša in Domena Fekonjo, enega najperspektivnejših BMX kolesarjev pri nas.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply