2Rooms Opening Party

Ob 22.00, Klub Pržan, Ljubljana

2Rooms – "dve sobi", dve plesišči, kjer se bo v novembru zvrstilo izjemno število didžejev in krujev. 2Rooms ponujamo obiskovalcem, željnim sproščene zabave. Prijazno osebje dela za vas in za promocijo artistov, ki so pokazali izjemno zanimanje za ustvarjanje ob rednih izdajah, organizacijah dogodkov in rezidencah. 2Rooms bo v naslednjem letu pripravil tudi gostovanja tujih glasbenih imen, pomladno-poletnih open air koncertov, filmskih projekcij, izobraževanj …

Ob odprtju se veselimo nastopa Roberta G. Roya, Angela Anxa, Alexa Longa … Slednji sodeluje pri kakovostnih tujih založbah (AFU Limited, Flash …), na domačih pa pri fotru Umeku (1605) ter na SCR-ju, kjer je prevzel vlogo A&R-ja. Robertu G. Royu gre izjemno dobro pri britanski založbi Baroque Records, za katero je podpisal serijo izdaj, prav tako omembe vredne izdaje tudi pri založbah Vendetti in Oxyd. Angel Anx pa uspesno fura domačo Tested Records, a je izdaja pri Toolroom konkretno potrdila, da imamo pri nas še enega izjemnega producenta in didžeja. In-house ekipo sestavljata Benjamin Begović in Rayden na velikem flooru ter Evano in gost kluba Kaos DJ Gee v mali sobi.


Room 1:

* Robert G. Roy (Baroque UK, Vendetta, Oxyd)
* Alex Long (1605, A.F.U. Limited, SCR)
* Benjamin Begović (SCR, 2Rooms)
* Rayden (SCR, 2Rooms)

Room2:

* Angel Anx (Toolroom, Tested)
* Evano & Vid Vai (SCR)
* Gee (Kaos, Elektronika69)

Lokacija:
klub Pržan-Ljubljana (končno postajališče LPP št. 7 smer Šiška)

Vstopnice:

8€ pred polnočjo,
10€ po polnoči.

Informacije:
info@sidechainrecords.com

Ob odprtju se veselimo nastopa Roberta G. Roya, Angela Anxa, Alexa Longa … Slednji sodeluje pri kakovostnih tujih založbah (AFU Limited, Flash …), na domačih pa pri fotru Umeku (1605) ter na SCR-ju, kjer je prevzel vlogo A&R-ja. Robertu G. Royu gre izjemno dobro pri britanski založbi Baroque Records, za katero je podpisal serijo izdaj, prav tako omembe vredne izdaje tudi pri založbah Vendetti in Oxyd.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply