17. Študentski tek na grad

Spet bomo tekli! In sicer 10. 5. 2010! Tokrat že 17. na Ljubljanski grad. Tudi letos nas bo na cilju čakala sveža majica 17. Študentskega teka na grad, voda ter zabava z improvizatorjema Luko in Vidom!

KRAJ PRIREDITVE: Ljubljana, center mesta, štart na Prešernovem trgu, cilj na Ljubljanskem gradu

TERMIN: ponedeljek, 10. maj 2010, s pričetkom ob 19.00 uri

PRIJAVE: na dan Teka na Prešernovem trgu med 17.30 in 18.45 uro. Prijavnine ni! Za Garderobo morate udeleženci poskrbeti sami!

TEKMOVALNE KATEGORIJE: Študenti, Študentke, Občani, Občanke

Pravico do nastopa v kategorijah občanke in občani imajo vsi, brez omejitev. Pravico do nastopa v kategorijah študentke in študenti imajo le študentje s statusom študenta v študijskem letu 2009/10. Vsak prijavljeni udelezenec v cilju prejme majico 17. študentskega teka na grad in plastenko s pijačo. Prvi trije uvrščeni v vsaki kategoriji prejmejo medaljo in priložnostno darilo. Razglasitev rezultatov in podelitev medalj bo ob 19.30 v preddverju Ljubljanskega gradu. Poimenski vrstni red tekmovalcev bo v 48 urah po teku objavljen na spletni strani www.sousport.si.

INFORMACIJE: Info točka ŠOU šport Klub Metropol, info@sousport.si, www.sousport.si, 031 390 349

Spet bomo tekli! In sicer 10. 5. 2010! Tokrat že 17. na Ljubljanski grad. Tudi letos nas bo na cilju čakala sveža majica 17. Študentskega teka na grad, voda ter zabava z improvizatorjema Luko in Vidom! Pravico do nastopa v kategorijah občanke in občani imajo vsi, brez omejitev. Pravico do nastopa v kategorijah študentke in študenti imajo le študentje s statusom študenta v študijskem letu 2009/10. Vsak prijavljeni udelezenec v cilju prejme majico 17. študentskega teka na grad in plastenko s pijačo. Prvi trije uvrščeni v vsaki kategoriji prejmejo medaljo in priložnostno darilo.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply