14. ZZ Nesov tek

Ob 18.00, Grajski trg, Mariboru

 ZZ Nesov tek je eden največjih tekov brez štartnine. Poudarek ni toliko na samem tekmovanju temveč na druženju in zabavi ter je namenjen poživitvi starega mestnega jedra ter promociji športa, kar je eno izmed vodil Zdrave zabave.

Start samega teka bo 18h na Grajskem trgu v Mariboru, trasa teka je dolga 4 kilometre. Prireditev se bo začela že par ur prej, saj v program Nesovega teka spada tudi športna tržnica, koncert, skupinsko ogrevanje in drug spremljevalni program. V lanskem letu se je teka udeležilo kar 1100 tekačev, najmlajši je štel 1 leto (v vozičku), najstarejši pa kar 80 let, pri Zdravi zabavi pa poleg najbolj hitrih nagradimo tudi najmlajšega in najstarejšega udeleženca.

Prvih 800 prijavljenih v tekaški opremi bo prejelo še majico sponzorja.

ZZ Nesov tek je eden največjih tekov brez štartnine. Poudarek ni toliko na samem tekmovanju temveč na druženju in zabavi ter je namenjen poživitvi starega mestnega jedra ter promociji športa, kar je eno izmed vodil Zdrave zabave. Start samega teka bo 18h na Grajskem trgu v Mariboru, trasa teka je dolga 4 kilometre. Prireditev se bo začela že par ur prej, saj v program Nesovega teka spada tudi športna tržnica, koncert, skupinsko ogrevanje in drug spremljevalni program. Prvih 800 prijavljenih v tekaški opremi bo prejelo še majico sponzorja.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply