13. obletnica AG with Cocoon – Sven Väth & Johannes Heil

Upravičiti pričakovanja obiskovalcev kluba, ki je v dobršnem delu Jugovzhodne Evrope že desetletje sinonim za vrhunskost na področju plesne elektronske glasbe, je vse prej kot lahko.

Še težje je temu zahtevnemu občinstvu ponuditi nekaj, kar bi lahko zares izstopilo iz sijajne ponudbe tega zvezdniškega ozadja. In vendar sta si ekipi Ambasade Gavioli in Fetch the Vibe zadali prav ta cilj. Zato se ne bosta zadovoljili s tem, da bi občinstvu ponudili nastop dveh svetovnih zvezd v enem večeru, temveč bosta tokrat v domače okolje za en večer presadili globalno zvezdniško podjetje samo.

Pri vsem skupaj tako ne bo šlo le za nastop Svena Vätha in Johannesa Heila, temveč za dogodek, v katerem se bo uobličilo vse, kar se danes skriva pod globalno glasbeno znamko Cocoon: glamurozna ekstravaganca Cocoonovega matičnega kluba v Frankfurtu in avantgardni zvoki njegovih legendarnih ponedeljkovih zabav na Ibizi, predvsem pa ideja o večno prerajajoči se glasbeni skupnosti, ki jo uteleša simbol zapredka.

Zveneči imeni in premišljen koncept prihajajo kot božično darilo ljubiteljem Ambasade Gavioli in hkrati kot priznanje ob 13. obletnici njenega delovanja. Svetlih trenutkov je bilo v tem času preveč, da bi jih lahko našteli: od nepozabnih začetkov, ko sta v klubu kot residenta vrtela Umek in Valentino Kanzyani, do gostovanj zvezd, kot so Carl Cox, Paul van Dyk ali John Digweed. Vse te velike zgodbe bodo ostale zabeležene v arhivih Ambasade Gavioli, nešteto drobnih trenutkov, ki so ostali skriti v blišču njenih svetlih žarometov, pa bo za vselej ohranjenih pri nas, njenih zvestih obiskovalcih.

Kompleksna zastavitev dogodka je kajpada vplivala tudi na izbiro izvajalcev. Svena Vätha, botra techno glasbe, nima smisla posebej predstavljati: vsak opis bi bil nedvomno prekratek. Velja pa opozoriti na njegovega tovariša Johannesa Heila, ki mu lahko upravičeno pripišemo laskavi naziv DJ-ja, ki je dokončno pokazal, da je lahko techno več kot le glasba za ples. Heil je namreč avtor, ki ga pri ustvarjanju žene premislek o prihodnosti, ki jo pogosto vidi v mračni, skorajda apokaliptični luči. Zanj je glasba tako predvsem neprisiljen način prenašanja sporočil, s katerimi poskuša pripomoči k temu, da bi bila ta prihodnost prijaznejša za vse.

Sven Väth
in Johannes Heil sta na prvi pogled močno različna avtorja, ki pa se na globlji ravni nedvomno dopolnjujeta. Zato tudi tokratna kombinacija Väthovega eskapizma in Heilove apokaliptičnosti ni brez simbolnega pomena. Ne glede na to, ali vam gre ob izteku leta za to, da izkoristite še zadnje trenutke popolne pozabe, ali pa za to, da potegnete črto pod dosežke minulega leta, se bliža ključni čas v novem ciklu metamorfoz. In le kje bi si lahko obetali boljše mesto za preobrazbo kot prav v kokonu?

. MAIN .

Sven Väth
Cocoon www.cocoon.net

Johannes Heil (Live)
Cocoon www.cocoon.net

Valentino Kanzyani www.myspace.com/valentinokanzyani
Jesus Loved You www.myspace.com/jesuslovedyou

. PRIVEE .

David Sanchez
www.myspace.com/davidsanchezdj

Tomy DeClerque www.myspace.com/tomydeclerque
Jesus Loved You

20.12.2008 : 23:00 – 06:00

VSTOPNINA
predprodaja : 28EUR
na dan dogodka : 33 EUR

PREDPRODAJA
od 01.12.2008 do vključno 19.12.2008

Predprodaja vstopnic na vseh prodajnih mestih Eventim-a + Kompasove poslovalnice, trgovine Big Bang, Petrolovi servisi, Telekomove poslovalnice + Modri Studentski servisi ter e-studentski servisi + internetna prodaja na: www.eventim.si, www.vstopnice.com , www.potovanje.si + telefonska prodaja na: 031 349 000 (pon-pet 9h-17h)

Rezervacije miz / Tavoli:
M: +386 41 353 722
E: info@ambasada-gavioli.com
W:www.ambasada-gavioli.com

"Organiziran prevoz iz vse Slovenije samo na www.gremonaparty.com"

Upravičiti pričakovanja obiskovalcev kluba, ki je v dobršnem delu Jugovzhodne Evrope že desetletje sinonim za vrhunskost na področju plesne elektronske glasbe, je vse prej kot lahko.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply